Пламен Мирянов е финалист в конкурса Мениджър на годината 2017“,

...
 Пламен Мирянов е финалист в конкурса Мениджър на годината 2017“,
Коментари Харесай

10 въпроса към 10-имата финалисти

  Пламен Мирянов е финалист в състезанието „ Мениджър на годината 2017 “, той е притежател и ръководител на съвета на шефовете на „ АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ ” АД

1. Защо Вие би трябвало да станете Мениджър на годината?

- За да въодушевявам и предизвиквам новото потомство бизнесмени в България; да им покажа, че трудът и положителните бизнес процедура получават заслуженото внимание. 

2.  Какво сполучливият управител прави по-добре от другите?

- Успешният управител основава нови хоризонти, той е изобретател и модернист, умее да „ отсява “ положителните хрумвания, да разпознава вярната посока за развиването им; сполучливо дефинира задачите и тактиката си дружно с екипа и знае по какъв начин да стимулира всички за постигането им. Успешният управител поема отговорност както за триумфите, по този начин и за неуспехите. Той знае къде е салдото сред другите стилове на ръководство и употребява верните пособи да основава среда на работа, в която всеки един от неговите чиновници се усеща важен и потребен за цялостния „ механизъм “ на компанията. Не на последно място- мениджърът е способен по другите въпроси на всяко едно звено в работата си като по този метод усъвършенства връзките сред тях.

3. Какво Ви въодушевява в работата?

- Вдъхновяват ме нашите клиенти. От една страна това са хората, фамилиите, които намират своя желан дом в нашите здания. Ние строим тъкмо за тях. От друга- това е София, нашият град, които заслужава нова, съвременна, красива и емблематична архитектура, която да го тласка към един същински европейски образ и скайлайн. Вдъхновява ме възприятието, че възраждаме славата на България и сме част от смяната, която настава.

4. Има ли нещо, което желаете да измененията в компанията си, а не успявате?

- Искам да подобря работната среда към по-гъвкава и стимулираща. Да бъдат основани т.нар “ideation rooms ”, в които да се разискват нововъведения, да се брейнстормват хрумвания и концепции, в които да се включат всички от екипа. 

5. На кого бихте поверили бизнеса?

- На децата си – на сина и щерка си. Те към този момент са създали първите си стъпки в фамилния бизнес и ми вдъхват вяра, карат ме да се вълнувам за бъдещото със смелите си, шантави, въпреки и постоянно недоизмислени, хрумвания. Имат какво да учат, само че капацитетът според мен е съвсем неограничен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР